Gyorsaság = XM

Usain Bolt hivatalos szponzorával gyorsabban.

Bővebben

Szolgáltatásaink jelentős kockázattal járnak, és akár a befektetett tőkéjének elvesztését is eredményezhetik. Felh. felt. érv

Az XM díjai és elismerései

Besorolás a World Finance 100 vezető vállalatai közé
Kiemelkedő teljesítmény a pénzügyi iparágban

Ezüst akkreditáció
az emberek vezetéséért és fejlesztéséért

Befektetési és pénzügyi szakkiállítás, 2016.
Közel-Kelet és Észak-Afrika (MENA) Leggyorsabban Fejlődő Brókerének járó díj

Legjobb piackutatás és oktatás
a CFI (CFI.co) folyóirattól

Tekintse meg díjainkat!

Miért érdemes az XM-et választani?

Mostanra több mint 2 500 000 ügyfél csatlakozott hozzánk, és 2009-es megalapítása óta az XM szilárd alapokon álló nemzetközi befektetési céggé vált, piacvezető helyet vívva ki magának az iparágban.

Engedélyezett és szabályozott

Az XM-nél egy engedéllyel rendelkező, szabályozott brókernél fektethet be.

Nemzetközileg elismert

Munkatársaink több mint 196 országból származó ügyfeleket szolgálnak ki több mint 30 nyelven.

24 órás ügyfélszolgálat

Az XM-nél több mint 30 nyelven veheti igénybe a minden munkanapon napi 24 órában működő ügyfélszolgálatot élő chaten, e-mailben vagy telefonon.

Ügyfélközpontú

Minden ügyfelünknek ugyanazt a minőségi szolgáltatást, végrehajtást és ügyfélszolgálatot nyújtjuk.Jogi nyilatkozat: az XM.COM a HE322690 regisztrációs számmal bejegyzett Trading Point Holdings Ltd (12 Richard & Verengaria Street, Araouzos Castle Court, 3rd Floor 3042 Limassol, Ciprus) kereskedelmi neve, amely kizárólagos tulajdonosa a HE 251334 regisztrációs számmal bejegyzett Trading Point of Financial Instruments Ltd-nek (12 Richard & Verengaria Street, Araouzos Castle Court, 3rd Floor, 3042 Limassol, Ciprus).

A honlapot a Trading Point of Financial Instruments Ltd működteti.

A Trading Point of Financial Ltd a Ciprusi Köztársaság törvényei szerint a HE 251334 nyilvántartási számon bejegyezett Ciprusi Befektetési Cég, amelyet a Ciprusi Értékpapír és Tőzsdei Felügyelet (CySEC) szabályoz (engedélyszám 120/10), és amely az FCA (FSA, Egyesült Királyság) engedélyével működik (ref. szám 538324). A Trading Point of Financial Instruments Ltd az Európai Uniós Pénzügyi Eszközök Piacaira Vonatkozó Irányelv (MiFID) előírásai szerint működteti szolgáltatásait.

FCA (FSA, Egyesült Királyság), hivatkozási szám: 538324 | BaFin reg. sz.: 124161 | CNMV reg. sz.: 2774.

Kockázati figyelmeztetés: szolgáltatásaink jelentős kockázattal járnak, és akár a befektetett tőkéjének elvesztését is eredményezhetik. Felh. felt. érv

Korlátozás: a Trading Point of Financial Instruments Ltd a harmadik világbeli országok lakosai számára nem nyújt befektetési és kapcsolódó szolgáltatásokat.

Honlapunkon a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk. Tájékozódjon a részletekről, vagy módosítsa süti beállításait.