Gyorsaság = XM

Usain Bolt hivatalos szponzorával gyorsabban.

Bővebben

Szolgáltatásaink jelentős kockázattal járnak, és akár a befektetett tőkéjének elvesztését is eredményezhetik. Felh. felt. érv

Az XM díjai és elismerései

Besorolás a World Finance 100 vezető vállalatai közé
Kiemelkedő teljesítmény a pénzügyi iparágban

Ezüst akkreditáció
az emberek vezetéséért és fejlesztéséért

Befektetési és pénzügyi szakkiállítás, 2016.
Közel-Kelet és Észak-Afrika (MENA) Leggyorsabban Fejlődő Brókerének járó díj

Legjobb piackutatás és oktatás
a CFI (CFI.co) folyóirattól

Tekintse meg díjainkat!

Miért érdemes az XM-et választani?

Az XM Group, amely 2009-es megalapítása óta több mint 2 500 000 ügyfelet szerzett, mára jelentős és megalapozott nemzetközi befektetési céggé nőtte ki magát, amely valódi piacvezető hellyel büszkélkedhet.

Engedélyezett és szabályozott

Az XM-nél egy engedéllyel rendelkező, szabályozott brókernél fektethet be.

Nemzetközileg elismert

Munkatársaink több mint 196 országból származó ügyfeleket szolgálnak ki több mint 30 nyelven.

24 órás ügyfélszolgálat

Az XM-nél több mint 30 nyelven veheti igénybe a minden munkanapon napi 24 órában működő ügyfélszolgálatot élő chaten, e-mailben vagy telefonon.

Ügyfélközpontú

Minden ügyfelünknek ugyanazt a minőségi szolgáltatást, végrehajtást és ügyfélszolgálatot nyújtjuk.Jogi nyilatkozat: a honlapot a Trading Point of Financial Instruments UK Limited üzemelteti.

Az Angliában és Walesben a 09436004 cégjegyzékszámmal bejegyzett Trading Point of Financial Instruments UK Limited székhelyének címe Citypoint Building, 1 Ropemaker Street, London, EC2Y 9HT.

A Trading Point of Financial Instruments UK Limited az Egyesült Királyság Pénzügyi Felügyeletének engedélyével működteti szolgáltatásait az Egyesült Királyságban (ref. szám: 705428).

Kockázati figyelmeztetés: szolgáltatásaink jelentős kockázattal járnak, és akár a befektetett tőkéjének elvesztését is eredményezhetik. Felh. felt. érv

Korlátozás: a Trading Point of Financial Instruments UK Limited a következő országok lakosai számára nem nyújt szolgáltatásokat: az Amerikai Egyesült Államok, Kanada, Izrael és Iráni Iszlám Köztársaság.

Honlapunkon a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk. Tájékozódjon a részletekről, vagy módosítsa süti beállításait.