Gyorsaság = XM

Usain Bolt hivatalos szponzorával gyorsabban.

Bővebben

Szolgáltatásaink jelentős kockázattal járnak, és akár a befektetett tőkéjének elvesztését is eredményezhetik. Felh. felt. érv

Az XM díjai és elismerései

Besorolás a World Finance 100 vezető vállalatai közé
Kiemelkedő teljesítmény a pénzügyi iparágban

Arany minősítés
az emberek vezetéséért és fejlesztéséért

Befektetési és pénzügyi szakkiállítás, 2016.
Közel-Kelet és Észak-Afrika (MENA) Leggyorsabban Fejlődő Brókerének járó díj

Legjobb piackutatás és oktatás
a CFI (CFI.co) folyóirattól

Tekintse meg díjainkat!

Miért érdemes az XM-et választani?

Mostanra több mint 3 500 000 ügyfél csatlakozott hozzánk, és 2009-es megalapítása óta az XM szilárd alapokon álló nemzetközi befektetési céggé vált, piacvezető helyet vívva ki magának az iparágban.

Engedélyezett és szabályozott

Az XM-nél egy engedéllyel rendelkező, szabályozott brókernél fektethet be.

Nemzetközileg elismert

Munkatársaink több mint 196 országból származó ügyfeleket szolgálnak ki több mint 30 nyelven.

24 órás ügyfélszolgálat

Az XM-nél több mint 30 nyelven veheti igénybe a minden munkanapon napi 24 órában működő ügyfélszolgálatot élő chaten, e-mailben vagy telefonon.

Ügyfélközpontú

Minden ügyfelünknek ugyanazt a minőségi szolgáltatást, végrehajtást és ügyfélszolgálatot nyújtjuk.Jogi nyilatkozat: ezt a honlapot a Trading Point of Financial Instruments Limited üzemelteti, melynek bejegyzett székhelye: 12 Richard & Verengarias Street, Araouzos Castle Court, 3rd floor, 3042 Limassol, Ciprus.

A Trading Point Holdings Ltd holding társaság a Trading Point of Financial Instruments Limited, az XM Global Limited, a Trading Point of Financial Instruments UK Limited, a Trading Point of Financial Instruments Pty Ltd és a Trading Point MENA Limited cégeket foglalja magában.

A Trading Point of Financial Instruments Limited a Ciprusi Értékpapír és Tőzsdei Felügyelet (CySec) engedélyével és felügyeletével működik 120/10 engedélyszámmal.
Az XM Global Limited a Nemzetközi Pénzügyi Szolgáltatások Bizottsága (IFSC) engedélyével és felügyeletével működik 000261/106 engedélyszámmal.
A Trading Point of Financial Instruments UK Limited a Pénzügyi Magatartási Hatóság (FCA) engedélyével és felügyeletével működik (ref. szám: 705428).
A Trading Point of Financial Instruments Pty Ltd az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) engedélyével és felügyeletével működik (AFSL szám: 443670).
A Trading Point MENA Limited a Dubai Pénzügyi Szolgáltatások Hatósága (DFSA) engedélyével és felügyeletével működik (ref. szám: F003484).

Kockázati figyelmeztetés: szolgáltatásaink jelentős kockázattal járnak, és akár a befektetett tőkéjének elvesztését is eredményezhetik. Felh. felt. érv

Korlátozás: a Trading Point of Financial Instruments Limited a harmadik világbeli országok lakosai számára nem nyújt befektetési és kapcsolódó szolgáltatásokat.

Honlapunkon a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk. Tájékozódjon a részletekről, vagy módosítsa süti beállításait.