Pantas = XM

Lebih pantas bersama penaja rasmi Usain Bolt.

Baca Selanjutnya

Perkhidmatan kami melibatkan risiko yang tinggi dan boleh menyebabkan kerugian pada modal yang anda laburkan. Tertakluk T&S

Anugerah dan Penghargaan XM

Pilihan Industri World Finance 100
Cemerlang dalam industri kewangan

Pengiktirafan Emas untuk
Pimpinan dan Pembangunan Insan

Ekspo Pelaburan & Kewangan, 2016
Broker Berkembang Terpantas MENA

Pendidikan & Penyelidikan Pasaran Terbaik
Dianugerahkan oleh CFI Magazine (CFI.co)

Lihat Anugerah

Mengapa Pilih XM?

Dengan lebih 3,500,000 pelanggan sejak diasaskan pada tahun 2009, XM telah berkembang menjadi firma pelaburan antarabangsa yang lebih besar dan terkemuka serta menjadi peneraju industri sebenar.

Berlesen dan Diselia

XM bermaksud melabur dengan sebuah Broker yang Berlesen dan Dikawal Selia

Terkenal Di Peringkat Global

Kami mempunyai pelanggan dari 196 buah negara dan kakitangan yang bertutur dalam 30 buah bahasa.

Sokongan 24 jam

Di XM anda boleh menikmati sokongan 24/5 melebihi 30 bahasa menerusi Live Chat, E-mel dan telefon.

Fokus Pada Pelanggan

Semua pelanggan kami menerima kualiti perkhidmatan, pelaksanaan dan sokongan yang sama.Perundangan: Laman web ini dikendalikan oleh Trading Point of Financial Instruments Limited dengan alamat berdaftar di 12 Richard & Verengaria Street, Araouzos Castle Court, 3rd Floor, 3042 Limassol, Cyprus.

Trading Point Holdings Ltd adalah syarikat induk kepada Trading Point of Financial Instruments Limited, XM Global Limited, Trading Point of Financial Instruments UK Limited, Trading Point of Financial Instruments Pty Ltd, Trading Point MENA Limited.

Trading Point of Financial Instruments Limited diberi kelulusan dan dikawal selia oleh Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Cyprus (Nombor lesen: 120/10).
XM Global Limited diberi kelulusan dan dikawal selia oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Kewangan Antarabangsa (IFSC) (000261/106).
Trading Point of Financial Instruments UK Limited diberi kelulusan dan dikawal selia oleh Lembaga Pengendalian Kewangan (FRN: 705428).
Trading Point of Financial Instruments Pty Ltd diberi kelulusan dan dikawal selia oleh Suruhanjaya Sekuriti dan Pelaburan Australia (AFSL 443670).
Trading Point MENA Limited diberi kelulusan dan dikawal selia oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan Dubai (DFSA) (Nombor rujukan F003484).

Amaran Risiko: Perkhidmatan kami melibatkan risiko yang tinggi dan boleh menyebabkan kerugian pada modal yang anda laburkan. Tertakluk T&S

Kawasan terhad: Trading Point of Financial Instruments Limited tidak menyediakan perkhidmatan pelaburan dan sampingan di wilayah negara-negara dunia ketiga.

Kami menggunakan kuki untuk memberikan anda pelayaran terbaik di laman web kami. Baca lagi atau tukar tetapan kuki.