Wat moet ik doen als de inloggevens van mijn account openbaar zijn gemaakt?

Indien u denkt dat uw account niet meer veilig is, kunt u altijd uw wachtwoord wijzigen. Dit kan echter uitsluitend worden gedaan als u het huidige wachtwoord weet of als u toegang hebt tot het bijbehorende e-mailadres.

Klik hier om uw wachtwoord met uw e-mailadres te herstellen.

Indien uw e-mailadres ook niet meer veilig is, kunt u ons via een ander e-mailadres een bericht sturen naar support@xm.com, zodat ons team u verdere ondersteuning kan verlenen.

Informeer ons ook bij eventuele ongeautoriseerde activiteiten op uw account, zoals handelen of opname-aanvragen.

Hulp nodig?

Als uw vraag niet wordt behandeld in het Helpcentrum, kunt u contact opnemen met een van onze behulpzame teamleden.

Risicowaarschuwing: Uw vermogen loopt risico. Hefboomproducten zijn mogelijk niet voor iedereen geschikt. Lees onze informatie over risico's.