Waar vind ik mijn doorverwijzingslink?

Volg de onderstaande stappen om uw doorverwijzingslink te gebruiken:

1. 1. Log in op het partnerplatform
  2. 2. Klik op ‘Links’ en selecteer ‘Partnerlinks’ vanuit het meerkeuzemenu
  3. 3. Kopieer de URL die u wilt gebruiken en deel deze met uw cliënten
  4. 4. Op deze pagina vindt u ook HTML-codes om indien gewenst aan uw website toe te voegen.

Hulp nodig?

Als uw vraag niet wordt behandeld in het Helpcentrum, kunt u contact opnemen met een van onze behulpzame teamleden.

Risicowaarschuwing: Uw vermogen loopt risico. Hefboomproducten zijn mogelijk niet voor iedereen geschikt. Lees onze informatie over risico's.