Wat moet ik doen als ik niet kan inloggen op mijn handelsplatform?

Als u niet kunt inloggen op het MT4/MT5-platform voor een pc kunt u het volgende proberen:

1. 1. Controleer of de door u ingevoerde MT4/MT5-gebruikersnaam, het wachtwoord en de server volledig overeenkomen met uw ontvangen registratiegegevens.
  2. 2. Controleer uw internetverbinding
  3. 3. Herstart uw handelsterminal of mobiele applicatie of installeer deze zelfs opnieuw

Indien u na de bovenstaande stappen nog steeds niet kunt inloggen, kunt u contact met ons opnemen via support@xm.com.

Hulp nodig?

Als uw vraag niet wordt behandeld in het Helpcentrum, kunt u contact opnemen met een van onze behulpzame teamleden.

Risicowaarschuwing: Uw vermogen loopt risico. Hefboomproducten zijn mogelijk niet voor iedereen geschikt. Lees onze informatie over risico's.