Wat doe ik als mijn adviesprogramma niet werkt?

Als uw geautomatiseerde adviesprogramma geen transacties uitvoert, kunt u de volgende stappen doorlopen om de kwestie op te lossen:

1. 1. Bekijk of beleggen is toegestaan op uw terminal door te gaan naar ‘Tools’, selecteer ‘Opties’, klik op de tab ‘Experts’ en selecteer ‘Echt beleggen toestaan’
  2. 2. Controleer of de knop ‘Adviesprogramma’ op de voornaamste werkbalk is geactiveerd — een lachend gezicht in de rechterbovenhoek van uw grafiek geeft aan dat uw programma juist is geïnstalleerd

Als er een lachend gezicht verschijnt maar uw adviesprogramma nog steeds geen transacties plaatst, kunt u via de volgende stappen uw ‘Logbestanden’ bekijken:

1. 1. Open uw terminal en ga naar de tab ‘Experts’
  2. 2. Bekijk of er fouten plaatsvinden

Stuur ons een e-mail naar support@xm.com als u verdere hulp nodig hebt.

Hulp nodig?

Als uw vraag niet wordt behandeld in het Helpcentrum, kunt u contact opnemen met een van onze behulpzame teamleden.

Risicowaarschuwing: Uw vermogen loopt risico. Hefboomproducten zijn mogelijk niet voor iedereen geschikt. Lees onze informatie over risico's.