Hoe kan ik de periode van grafieken op MT4- en MT5-apps wijzigen?

MT4 en MT5 voor Android

Volg de onderstaande stappen om de periode op MT4- en MT5-apps voor Android te veranderen:

1. 1. Tik op de grafiek en het wiel voor de tijdsperiode verschijnt
  2. 2. Selecteer uw gewenste periode

MT4 en MT5 voor iOS

Volg de onderstaande stappen om de periode op MT4- en MT5-apps voor iOS te veranderen:

1. 1. Tik linksboven op de periode
  2. 2. Selecteer uw gewenste periode

Hulp nodig?

Als uw vraag niet wordt behandeld in het Helpcentrum, kunt u contact opnemen met een van onze behulpzame teamleden.

Risicowaarschuwing: Uw vermogen loopt risico. Hefboomproducten zijn mogelijk niet voor iedereen geschikt. Lees onze informatie over risico's.