Hoe installeer ik indicators op mijn handelsterminal op MacOS?

Volg de onderstaande stappen als u MT4 of MT5 heeft gedownload voor Mac en indicators wilt installeren:

1. 1. Maak een nieuwe map aan op uw desktop en plaats daar de indicatorbestanden
  2. 2. Open uw handelsterminal
  3. 3. Klik op ‘Bestand’ en daarna ‘Gegevensmap openen’
  4. 4. Ga vanuit het venster ‘Finder’ naar uw indicatormap en kopieer daar de .ex4-bestanden
  5. 5. Ga naar de map ‘Bibliotheken’ en kopieer daar de .dll-bestanden

Hulp nodig?

Als uw vraag niet wordt behandeld in het Helpcentrum, kunt u contact opnemen met een van onze behulpzame teamleden.

Risicowaarschuwing: Uw vermogen loopt risico. Hefboomproducten zijn mogelijk niet voor iedereen geschikt. Lees onze informatie over risico's.