Hoe log ik in op de MT4- en MT5-apps voor iOS?

Volg de onderstaande stappen om in te loggen op de MT5-app voor iOS:

1. 1. Gebruik uw unieke MT5-gebruikersnaam en -wachtwoord van uw registratieproces en de verstrekte servernaam
  2. 2. Log in op de ledensectie
  3. 3. Verifieer uw account door te drukken op 'Uw account nu verifiëren'
  4. 4. Verstrek de relevante documenten (identiteitsbewijs, bewijs van adres)
  5. 5. Druk op 'Uw documenten uploaden'
  6. 6. Lanceer de XM MT5-applicatie op uw iOS-apparaat
  7. 7. Kies 'Instellingen' en dan 'Nieuwe account'
  8. 8. Typ 'XM' in het zoekveld en selecteer uw overeenkomstige server
  9. 9. Typ uw MT5-gebruikersnaam en -wachtwoord in en klik op 'Aanmelden'

Volg de onderstaande stappen om in te loggen op de MT4-app voor iOS:

1. 1. Gebruik uw unieke MT4-gebruikersnaam en -wachtwoord van uw registratieproces en de verstrekte servernaam
  2. 2. Log in op de ledensectie
  3. 3. Verifieer uw account door te drukken op 'Uw account nu verifiëren'
  4. 4. Verstrek de relevante documenten (identiteitsbewijs, bewijs van adres)
  5. 5. Druk op 'Uw documenten uploaden'
  6. 6. Lanceer de XM MT4-applicatie op uw iOS-apparaat
  7. 7. Kies 'Instellingen' en dan 'Nieuwe account'
  8. 8. Typ 'XM' in het zoekveld en selecteer uw overeenkomstige server
  9. 9. Typ uw MT4-gebruikersnaam en -wachtwoord in en klik op 'Aanmelden'

Hulp nodig?

Als uw vraag niet wordt behandeld in het Helpcentrum, kunt u contact opnemen met een van onze behulpzame teamleden.

Risicowaarschuwing: Uw vermogen loopt risico. Hefboomproducten zijn mogelijk niet voor iedereen geschikt. Lees onze informatie over risico's.