Hoe kan ik een handelsrekening openen?

Het is simpel en snel. Klik op Echte rekening openen en vul het formulier in. Bij voltooiing ontvangt u een e-mail met uw inloggegevens die u kunt gebruiken om in te loggen op onze veilige ledensectie. Hier kunt u door te klikken op de tab Stortingen in het hoofdmenu bedragen op uw handelsrekening storten. Als u bij XM al houder bent van een echte handelsrekening, kunt u een extra rekening openen in de Ledensectie.

Hulp nodig?

Als uw vraag niet wordt behandeld in het Helpcentrum, kunt u contact opnemen met een van onze behulpzame teamleden.

We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden. Meer lezen of wijzig uw cookie-instellingen.

Risicowaarschuwing: Uw vermogen loopt risico. Hefboomproducten zijn mogelijk niet voor iedereen geschikt. Lees onze informatie over risico's.