Hoe kan ik mijn handelsgeschiedenis bekijken?

Open het terminalvenster door te drukken op Ctrl+T op uw toetsenbord en selecteer de tab Rekeninggeschiedenis. Als u op de rechter muisknop klikt krijgt u het contextmenu, waarmee u uw handelsgeschiedenis als .html-bestand kunt bewaren, zodat u het later kunt bekijken als u uitlogt op het handelsplatform.

Hulp nodig?

Als uw vraag niet wordt behandeld in het Helpcentrum, kunt u contact opnemen met een van onze behulpzame teamleden.

We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden. Meer lezen of wijzig uw cookie-instellingen.

Risicowaarschuwing: Uw vermogen loopt risico. Hefboomproducten zijn mogelijk niet voor iedereen geschikt. Lees onze informatie over risico's.