Vilka dokument behöver jag lämna för att bli en XM-kund?

När du öppnar ett XM-konto behöver du bara lämna 2 handlingar:

En handling som styrker din identitet – en färgkopia av någon officiell handling som har utfärdats av en erkänd myndighet. Det kan vara ett pass (som ska vara giltigt i minst 6 månader), körkort eller id-kort. Handlingen måste omfatta ditt fullständiga namn, utfärdande- och utgångsdatum, födelsedatum och födelseort eller skatteregistreringsnummer och din underskrift

En handling som styrker din hemvist – en kopia av en aktuell abonnemangsfaktura (t.ex. el, gas, olja, vatten, telefon, internet eller kabel-TV) eller ett bankkontoutdrag (daterat under de senaste 6 månaderna)

Är du redo att sätta igång? Klicka här för att öppna ditt konto, ladda upp dina dokument och börja handla.