Hur ställer jag in tvåfaktorsautentisering?

Du kan ställa in tvåfaktorsautentisering för ditt konto direkt från vår medlemssida eller app. Så här gör du:
Från webbplatsen: Klicka på ikonen uppe i högra hörnet för att komma till "Min profil" och välj därefter "Inställningar och säkerhet". Där kan du aktivera tvåfaktorsautentisering och välja önskad autentiseringsmetod.
Från appen: Tryck på menyikonen och välj "Inställningar". Där kan du aktivera tvåfaktorsautentisering och välja önskad autentiseringsmetod.