Προειδοποίηση κινδύνου: Τα παράγωγα είναι πολύπλοκα προϊόντα και ενέχουν υψηλό κίνδυνο ραγδαίας απώλειας χρημάτων λόγω της μόχλευσης. 71,61% των λογαριασμών των ιδιωτών επενδυτών υφίστανται απώλειες κεφαλαίων όταν πραγματοποιούνται συναλλαγές με τον συγκεκριμένο πάροχο. Θα πρέπει να αξιολογήσετε αν κατανοείτε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα παράγωγα και αν μπορείτε να αντεπεξέλθετε οικονομικά στον υψηλό κίνδυνο απώλειας των κεφαλαίων σας. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας τη Γνωστοποίηση κινδύνου.

Συναλλαγές με έναν αξιόπιστο, παγκόσμιο μεσίτη

Επωφεληθείτε και εσείς –όπως και οι πάνω από 10 εκατομμύρια trader, σε περισσότερες από 190 χώρες– από τις βραβευμένες πλατφόρμες, τα χαμηλά spread και την 24/5 υποστήριξή μας.

Προειδοποίηση κινδύνου: Οι συναλλαγές παραγώγων ενέχουν υψηλό κίνδυνο απώλειας κεφαλαίου. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Απολαύστε βραβευμένες υπηρεσίες

Εγγραφείτε σήμερα και αποκτήστε πρόσβαση σε παγκόσμιες χρηματοπιστωτικές αγορές, με προϊόντα και υπηρεσίες που αναβαθμίζουν τις συναλλαγές σας. Μαζί μας, θα επωφελείστε από:

Ισχυρές πλατφόρμες
Ισχυρές πλατφόρμες

Κάντε συναλλαγές στις αγορές με ευκολία, μέσω των υπερσύγχρονων πλατφορμών μας για υπολογιστή και κινητό.

Εξειδικευμένα εργαλεία
Εξειδικευμένα εργαλεία

Αναλύστε τις αγορές και λάβετε εμπεριστατωμένες αποφάσεις με εξειδικευμένα εργαλεία.

Χαμηλά spread
Χαμηλά spread

Οι χαμηλές προσαυξήσεις μας εξασφαλίζουν στους trader εξαιρετικές ευκαιρίες στην αγορά.

Ανώτερη εκτέλεση
Ανώτερη εκτέλεση

Το 99% των συναλλαγών εκτελούνται σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο, χωρίς απορρίψεις εντολών ή επαναπροσδιορισμό τιμών.

Προειδοποίηση κινδύνου: Οι συναλλαγές παραγώγων ενέχουν υψηλό κίνδυνο απώλειας κεφαλαίου. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Συναλλαγές από ό,τι συσκευή θέλετε

Κάντε συναλλαγές από όποια συσκευή σας βολεύει, με μια ισχυρή γκάμα πλατφορμών για υπολογιστή, κινητό και τάμπλετ.

MT4

Απολαύστε πρόσβαση σε μια από τις διαχρονικά δημοφιλέστερες πλατφόρμες συναλλαγών, με 50+ προηγμένα εργαλεία και δείκτες και πλήρη υποστήριξη αλγοριθμικών συναλλαγών.

PC MAC WebTrader Android iOS

MT5

Η διάδοχος της MT4 διαθέτει νέα χαρακτηριστικά όπως 80+ τεχνικούς δείκτες, περισσότερους τύπους γραφημάτων και υποστήριξη όλων των τύπων εντολών, το οποίο την καθιστά την ιδανική πλατφόρμα διαπραγμάτευσης πολλαπλών περιουσιακών στοιχείων.

PC MAC WebTrader Android iOS

Μεγάλη — Έντιμη — Ανθρώπινη

Μάθετε γιατί πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες επιλέγουν την XM ως τον διαδικτυακό μεσίτη της εμπιστοσύνης τους.

Αδειοδοτημένη και εποπτευόμενη

Η XM τηρεί όλα τα ρυθμιστικά πρότυπα και είναι πλήρως αδειοδοτημένη και εποπτευόμενη.

Αφοσιωμένη στον πελάτη και δίκαιη

Λειτουργούμε με πλήρη διαφάνεια και τηρούμε τα υψηλότερα επαγγελματικά πρότυπα.

Πολυβραβευμένη

Έχουμε κατακτήσει 40+ βραβεία για την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Υποστήριξη 24/5

Οι εκπρόσωποι του τμήματος υποστήριξης πελατών είναι στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο επί 5 ημέρες την εβδομάδα για να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας.

Προειδοποίηση κινδύνου: Οι συναλλαγές παραγώγων ενέχουν υψηλό κίνδυνο απώλειας κεφαλαίου. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.Νομικό κείμενο: Η ιστοσελίδα λειτουργεί υπό την Trading Point of Financial Instruments Limited, της οποίας ο αριθμός εγγραφής είναι HE251334 και η καταχωρισμένη διεύθυνσή της είναι Ριχάρδου & Βερεγγάριας 12, Araouzos Castle Court, 3ος όροφος, 3042 Λεμεσός, Κύπρος.

Προειδοποίηση Ρίσκου: 71.61% των λογαριασμών των ιδιωτών επενδυτών υφίστανται απώλειες κεφαλαίων όταν πραγματοποιούνται συναλλαγές με τον συγκεκριμένο πάροχο. Θα πρέπει να αξιολογήσετε αν μπορείτε να αντεπεξέλθετε οικονομικά στον υψηλό κίνδυνο απώλειας των κεφαλαίων σας. Παρακαλούμε ανατρέξτε στη Γνωστοποίηση ρίσκου.

H Trading Point of Financial Instruments Limited παρέχει επενδυτικές και παρεπόμενες υπηρεσίες σε κατοίκους του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ).

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. Διαβάστε περισσότερα ή αλλάξτε τις ρυθμίσεις για τα cookies.