Befektetés több mint 100 részvénybe

Villámgyors, azonnali végrehajtás

Kockázati figyelmeztetés: szolgáltatásaink igénybe vétele jelentős kockázattal jár, és akár a befektetett tőkéjének elvesztését is eredményezheti.

Az XM díjai és elismerései

Besorolás a World Finance 100 vezető vállalatai közé
Kiemelkedő teljesítmény a pénzügyi iparágban

Arany minősítés
az emberek vezetéséért és fejlesztéséért

Befektetési és pénzügyi szakkiállítás, 2016.
Közel-Kelet és Észak-Afrika (MENA) Leggyorsabban Fejlődő Brókerének járó díj

Legjobb piackutatás és oktatás
a CFI (CFI.co) folyóirattól

Tekintse meg díjainkat!

Miért érdemes az XM-et választani?

Mostanra több mint 5 000 000 ügyfél csatlakozott hozzánk, és 2009-es megalapítása óta az XM szilárd alapokon álló nemzetközi befektetési céggé vált, piacvezető helyet vívva ki magának az iparágban.

Engedélyezett és szabályozott

Az XM-nél egy engedéllyel rendelkező, szabályozott brókernél fektethet be.

Nemzetközileg elismert

Munkatársaink több mint 196 országból származó ügyfeleket szolgálnak ki több mint 30 nyelven.

24 órás ügyfélszolgálat

Az XM-nél több mint 30 nyelven veheti igénybe a minden munkanapon napi 24 órában működő ügyfélszolgálatot élő chaten, e-mailben vagy telefonon.

Ügyfélközpontú

Minden ügyfelünknek ugyanazt a minőségi szolgáltatást, végrehajtást és ügyfélszolgálatot nyújtjuk.Jogi nyilatkozat: ezt a honlapot a Trading Point of Financial Instruments Limited üzemelteti (regisztrációs szám: HE251334), melynek bejegyzett székhelye: 12 Richard & Verengaria Street, Araouzos Castle Court, 3rd floor, 3042 Limassol, Cyprus.

Kockázati figyelmeztetés: szolgáltatásaink jelentős kockázattal járnak, és akár a befektetett tőkéjének elvesztését is eredményezhetik. Kérjük olvassa el a kockázati figyelmeztetés erre vonatkozó részleteit.

A Trading Point of Financial Instruments Limited az Európai Gazdasági Térség és az Egyesült Királyság lakosai számára nyújt befektetési és kiegészítő szolgáltatásokat.

Honlapunkon a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk. Tájékozódjon a részletekről, vagy módosítsa süti beállításait.