Kereskedjen devizával, valamint részvény index,
olaj és arany CFD-kel.

Akár 5 000 $ kereskedési bónuszát

Kockázati figyelmeztetés: a deviza és CFD kereskedés jelentős kockázattal jár, és akár a teljes befektetett tőkéjének elvesztését is eredményezheti. Felh. felt. érv

Miért érdemes az XM-et választani?

Nem véletlen, hogy több mint 2,5 millió ügyfél választja az XM-et devizakereskedésre, valamint részvény, részvény index, árucikk, fém és energiahordozó CFD-k kereskedésére.

Engedélyezett és szabályozott

Az XM-nél folytatott kereskedés azt jelenti, hogy egy engedéllyel rendelkező, szabályozott brókerrel kereskedik.

Akár 888:1 tőkeáttétellel

Az XM akár 888:1 tőkeáttételt és negatív egyenleg elleni védelmet kínál ügyfeleinek, és a margin egyik napról a másikra, valamint hétvégéken változatlan marad.

24 órás ügyfélszolgálat

Az XM-nél több mint 30 nyelven veheti igénybe a minden munkanapon napi 24 órában működő ügyfélszolgálatot élő chaten, e-mailben vagy telefonon.

Több mint 1000 instrumentum

Az XM-nél több mint 1000 instrumentummal, például devizával, valamint részvény index, olaj és arany CFD-kel kereskedhet.Jogi nyilatkozat: az XM.COM a HE322690 regisztrációs számmal bejegyzett Trading Point Holdings Ltd (12 Richard & Verengaria Street, Araouzos Castle Court, 3rd Floor 3042 Limassol, Ciprus) kereskedelmi neve, amely kizárólagos tulajdonosa a HE 251334 regisztrációs számmal bejegyzett Trading Point of Financial Instruments Ltd-nek (12 Richard & Verengaria Street, Araouzos Castle Court, 3rd Floor, 3042 Limassol, Ciprus).

A honlapot a Trading Point of Financial Instruments Ltd működteti.

A Trading Point of Financial Ltd a Ciprusi Köztársaság törvényei szerint a HE 251334 nyilvántartási számon bejegyezett Ciprusi Befektetési Cég, amelyet a Ciprusi Értékpapír és Tőzsdei Felügyelet (CySEC) szabályoz (engedélyszám 120/10), és amely az FCA (FSA, Egyesült Királyság) engedélyével működik (ref. szám 538324). A Trading Point of Financial Instruments Ltd az Európai Uniós Pénzügyi Eszközök Piacaira Vonatkozó Irányelv (MiFID) előírásai szerint működteti szolgáltatásait.

FCA (FSA, Egyesült Királyság), hivatkozási szám: 538324 | BaFin reg. sz.: 124161 | CNMV reg. sz.: 2774.

Kockázati figyelmeztetés: A forex és CFD-kereskedéssel jelentős kockázatnak teszi ki befektetett tőkéjét. Kérjük olvassa el a kockázati figyelmeztetés erre vonatkozó részleteit.

Korlátozás: a Trading Point of Financial Instruments Ltd a harmadik világbeli országok lakosai számára nem nyújt befektetési és kapcsolódó szolgáltatásokat.

Honlapunkon a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk. Tájékozódjon a részletekről, vagy módosítsa süti beállításait.