Kereskedjen devizával, valamint részvény index,
olaj és arany CFD-kel.

Akár 5 000 $ kereskedési bónuszát

Kockázati figyelmeztetés: a deviza és CFD kereskedés jelentős kockázattal jár, és akár a teljes befektetett tőkéjének elvesztését is eredményezheti. Felh. felt. érv

Miért érdemes az XM-et választani?

Nem véletlen, hogy több mint 3,5 millió ügyfél választja az XM-et devizakereskedésre, valamint részvény, részvény index, árucikk, fém és energiahordozó CFD-k kereskedésére.

Engedélyezett és szabályozott

Az XM-nél folytatott kereskedés azt jelenti, hogy egy engedéllyel rendelkező, szabályozott brókerrel kereskedik.

Akár 888:1 tőkeáttétellel

Az XM akár 888:1 tőkeáttételt és negatív egyenleg elleni védelmet kínál ügyfeleinek, és a margin egyik napról a másikra, valamint hétvégéken változatlan marad.

24 órás ügyfélszolgálat

Az XM-nél több mint 30 nyelven veheti igénybe a minden munkanapon napi 24 órában működő ügyfélszolgálatot élő chaten, e-mailben vagy telefonon.

Több mint 1000 instrumentum

Az XM-nél több mint 1000 instrumentummal, például devizával, valamint részvény index, olaj és arany CFD-kel kereskedhet.Jogi nyilatkozat: ezt a honlapot a Trading Point of Financial Instruments Limited üzemelteti, melynek bejegyzett székhelye: 12 Richard & Verengarias Street, Araouzos Castle Court, 3rd floor, 3042 Limassol, Ciprus.

A Trading Point Holdings Ltd holding társaság a Trading Point of Financial Instruments Limited, az XM Global Limited, a Trading Point of Financial Instruments UK Limited, a Trading Point of Financial Instruments Pty Ltd és a Trading Point MENA Limited cégeket foglalja magában.

A Trading Point of Financial Instruments Limited a Ciprusi Értékpapír és Tőzsdei Felügyelet (CySec) engedélyével és felügyeletével működik 120/10 engedélyszámmal.
Az XM Global Limited a Nemzetközi Pénzügyi Szolgáltatások Bizottsága (IFSC) engedélyével és felügyeletével működik 60/354/TS/19 engedélyszámmal.
A Trading Point of Financial Instruments UK Limited a Pénzügyi Magatartási Hatóság (FCA) engedélyével és felügyeletével működik (ref. szám: 705428).
A Trading Point of Financial Instruments Pty Ltd az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) engedélyével és felügyeletével működik (AFSL szám: 443670).
A Trading Point MENA Limited a Dubai Pénzügyi Szolgáltatások Hatósága (DFSA) engedélyével és felügyeletével működik (ref. szám: F003484).

Kockázati figyelmeztetés: A forex és CFD-kereskedéssel jelentős kockázatnak teszi ki befektetett tőkéjét. Kérjük olvassa el a kockázati figyelmeztetés erre vonatkozó részleteit.

Korlátozás: a Trading Point of Financial Instruments Limited a harmadik világbeli országok lakosai számára nem nyújt befektetési és kapcsolódó szolgáltatásokat.

Honlapunkon a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk. Tájékozódjon a részletekről, vagy módosítsa süti beállításait.