XM nie świadczy usług obywatelom Stanów Zjednoczonych.
V
V

Vinci

Pomysły na transakcje

Sentyment traderów

Podsumowanie techniczne

Godzinne

Wiadomości

France corporate earnings week ahead

DIARY-France corporate earnings week ahead April 19 - Diary of France (.FCHI) corporate earnings for the week ahead FRANCE EARNINGS Start Date Start Time (GMT) RIC Company Name Event Name 24-Apr-2024 05:30 ORAN.PA Orange SA Q1 2024 Orange SA Earnings Release 25-Apr-2024 AMC SGEF.PA Vinci SA Q1 2024 Vinci SA Earnings Release 25-Apr-2024 BMO STMPA.PA STMicroelectronics NV Q1 2024 STMicroelectronics NV Earnings Release 25-Apr-2024 BMO BNPP.PA BNP Paribas SA Q1 2024 BNP Paribas SA Earnings Release 2
A
B
D
O
S
V
F

Vinci Finalizes Acquisition Of Northwest Parkway Section Of Denver Ring Road In Colorado

BRIEF-Vinci Finalizes Acquisition Of Northwest Parkway Section Of Denver Ring Road In Colorado April 19 (Reuters) - Vinci SA SGEF.PA : VINCI FINALIZES THE ACQUISITION OF THE NORTHWEST PARKWAY SECTION OF THE DENVER RING ROAD (COLORADO, USA) FINANCIAL CLOSING OF ACQUISITION OF 100% OF NORTHWEST PARKWAY SECTION OF DENVER RING ROAD (COLORADO, USA) Sou
V

Deals of the day-Mergers and acquisitions

Deals of the day-Mergers and acquisitions Adds Ambuja Cements April 17 (Reuters) - The following bids, mergers, acquisitions and disposals were reported by 0230 GMT on Wednesday ** French infrastructure group Vinci SGEF.PA said that its airports subsidiary has signed an agreement to buy a 50.01% stake in Edinburgh Airport for 1.27 billion pounds ($1.58 billion).
V

Deals of the day-Mergers and acquisitions

Deals of the day-Mergers and acquisitions April 17 (Reuters) - The following bids, mergers, acquisitions and disposals were reported by 0930 GMT on ** French infrastructure group Vinci SGEF.PA said that its airports subsidiary has signed an agreement to buy a 50.01% stake in Edinburgh Airport for 1.27 billion pounds ($1.58 billion). nTUA3X1G4B (Com
V

France's Vinci to buy majority stake in Edinburgh Airport

France's Vinci to buy majority stake in Edinburgh Airport April 17 (Reuters) - French infrastructure group Vinci SGEF.PA said on Wednesday that its airports subsidiary has signed an agreement to buy a 50.01% stake in Edinburgh Airport for 1.27 billion pounds ($1.58 billion). "The remaining 49.99% stake will be managed by Global Infrastructure Partners (GIP), which has owned the airport since 2012," Vinci said in a statement, adding that the transaction is expected to be completed during the summ
V

Warunki

Popularne aktywa

Wyłączenie odpowiedzialności: Każdy z podmiotów należących do XM Group świadczy usługę polegającą wyłącznie na realizacji zleceń i dostępie do naszej internetowej platformy transakcyjnej, umożliwiając danej osobie przeglądanie i/lub korzystanie z treści dostępnych na stronie lub za jej pośrednictwem, co nie ma na celu zmiany lub rozszerzenia tego zakresu, ani nie zmienia i nie rozszerza go. Taki dostęp i korzystanie z niego podlegają w każdej chwili: (i) Warunkom umowy, (ii) Ostrzeżeniom o ryzyku i (iii) Pełnemu wyłączeniu odpowiedzialności. Treści te są zatem podawane wyłącznie jako informacje ogólne. W szczególności należy pamiętać, że treści zawarte na naszej internetowej platformie transakcyjnej nie stanowią oferty ani zaproszenia do zawarcia jakichkolwiek transakcji na rynkach finansowych. Transakcje na każdym rynku finansowym wiążą się ze znacznym poziomem ryzyka dla twojego kapitału.

Wszystkie materiały publikowane na naszej internetowej platformie transakcyjnej są przeznaczone wyłącznie do celów edukacyjnych/informacyjnych i nie zawierają – i nie powinny być uważane za zawierające – porad ani rekomendacji dotyczących finansów, inwestycji, podatków lub transakcji, zapisu naszych cen transakcyjnych, ani też oferty lub zaproszenia do transakcji na jakichkolwiek instrumentach lub niezamówionych promocji finansowych.

Wszelkie treści pochodzące od podmiotów trzecich, jak i treści przygotowane przez XM, takie jak opinie, wiadomości, badania, analizy, ceny i inne informacje lub linki do stron podmiotów trzecich zawarte na tej stronie internetowej są udostępniane na zasadzie „tak, jak jest” jako ogólny komentarz rynkowy i nie stanowią porady inwestycyjnej. W zakresie, w jakim jakakolwiek treść jest interpretowana jako badania inwestycyjne, należy zauważyć i zaakceptować, że treść ta nie była przeznaczona i nie została przygotowana zgodnie z wymogami prawnymi mającymi na celu promowanie niezależności badań inwestycyjnych i jako taka byłaby uważana za komunikat marketingowy w świetle odpowiednich przepisów prawnych i regulacji. Upewnij się, że przeczytałeś(-aś) i rozumiesz nasze dokumenty Powiadomienie o zależnych badaniach inwestycyjnych oraz Ostrzeżenie o ryzyku, dotyczące powyższych informacji, do których można uzyskać dostęp tutaj.

Ostrzeżenie o ryzyku: Twój kapitał jest zagrożony. Produkty z zastosowaniem dźwigni mogą nie być odpowiednie dla każdego inwestora. Zapoznaj się z Ujawnieniem ryzyka.