Hoe kan ik tweefactorauthenticatie instellen?

U kunt rechtstreeks vanuit uw ledensectie of app tweefactorauthenticatie voor uw account instellen. Dat doet u zo:
Op de website: klik op het pictogram in de rechterbovenhoek voor toegang tot 'Mijn profiel' en selecteer vervolgens 'Instellingen en veiligheid'. Daar kunt u tweefactorauthenticatie activeren en uw gewenste authenticatiemethode kiezen.
In de app: tik op het menupictogram en selecteer 'Instellingen'. Daar kunt u tweefactorauthenticatie instellen en uw gewenste authenticatiemethode kiezen.

Hulp nodig?

Als uw vraag niet wordt behandeld in het Helpcentrum, kunt u contact opnemen met een van onze behulpzame teamleden.

Risicowaarschuwing: Uw vermogen loopt risico. Hefboomproducten zijn mogelijk niet voor iedereen geschikt. Lees onze informatie over risico's.