Waar vind ik de naam van mijn server op MT4?

Volg de onderstaande stappen om de naam van uw server op het MT4-platform te vinden:

1. 1. Klik op ‘Een account openen’
  2. 2. Klik in het nieuwe venster op ‘Handelsservers’
  3. 3. Scrol naar beneden naar het pictogram ‘+’ en typ in het veld ‘Nieuwe broker toevoegen’ de naam ‘XM’
  4. 4. Klik op ‘Scannen’ en sluit zodra voltooid het venster door te klikken op ‘Annuleren’

Probeer nu wederom in te loggen door te klikken op ‘Bestand’ en vervolgens ‘Op handelsaccount inloggen’. Hierna moet u de naam van uw server zien.

Hulp nodig?

Als uw vraag niet wordt behandeld in het Helpcentrum, kunt u contact opnemen met een van onze behulpzame teamleden.

Risicowaarschuwing: Uw vermogen loopt risico. Hefboomproducten zijn mogelijk niet voor iedereen geschikt. Lees onze informatie over risico's.