Wat is beleggen met één klik en hoe activeer ik dat?

Door het inschakelen van éénkliktrading kunt u met slechts één klik posities openen. Het sluiten van posities moet echter nog steeds handmatig gebeuren.

Activeer het handelen in één klik simpelweg via de onderstaande stappen:

1. 1. Rechtsklik op een grafiek
  2. 2. Selecteer ‘Eénkliktrading’

Daarnaast kunt het inschakelen door op Alt+T te drukken op Windows-computers.

Hulp nodig?

Als uw vraag niet wordt behandeld in het Helpcentrum, kunt u contact opnemen met een van onze behulpzame teamleden.

Risicowaarschuwing: Uw vermogen loopt risico. Hefboomproducten zijn mogelijk niet voor iedereen geschikt. Lees onze informatie over risico's.