Hoe voeg ik een instrument toe op de MT4-, MT5- en XM-apps?

MT4- en MT5-apps

Volg de onderstaande stappen om een instrument toe te voegen op de MT4- of MT5-apps voor iOS of Android:

1. 1. Open de app en ga naar ‘Quotes’
  2. 2. Tik op het pictogram ‘+’ rechtsboven
  3. 3. Zoek het symbool en tik erop om toe te voegen

XM-app

Volg de onderstaande stappen om een instrument toe te voegen op de XM-app voor iOS of Android:

1. 1. Open de app en ga naar ‘Instrumenten’
  2. 2. Zoek het symbool dat u wilt toevoegen en tik op het pictogram ‘+’ ernaast
  3. 3. Vind de watchlist waarop u het instrument wilt toevoegen en tik op ‘+’

Hulp nodig?

Als uw vraag niet wordt behandeld in het Helpcentrum, kunt u contact opnemen met een van onze behulpzame teamleden.

Risicowaarschuwing: Uw vermogen loopt risico. Hefboomproducten zijn mogelijk niet voor iedereen geschikt. Lees onze informatie over risico's.